DISCOVERY TRAVELER EXPLORING THE WORLD eTWINNING PROJE ÇALIŞMALARI

02 Nisan 2024 tarihinden itibaren okulumuz  sınıf öğretmenlerinden Nihan SİVRİKAYA sınıfı ile "Discovery Traveler-Exploring the World eTwinning (ESEP) Projesine"  ortak olarak çalışmalara başladılar.

İlkokul düzeyinde  “Discovery Traveler-Exploring the World “ (Dünyayı Discovery Traveler-Exploring the World ( Dünyayı Keşfediyorum ) adlı onaylanmış eTwinning(ESEP) projesinin amacı diğer toplumlara ait kültürel değerleri tanımak, kültürel alışverişi, farklı dilleri, yemekleri, tarihi yapıları vs tanımaktır.Projenin kurucuları İstanbul”dan Ekrem Yıldırım ve ortağı (teacher administrator) Romanya’dan Adriana Orhidea Silaghi’dir. Projede 2 Romanya’dan, 1 Slovekya,1 Kazakistan ve 10 Türk öğretmen ve sınıfları bulunmaktadır.

15-04-2024

Yayın: 15.04.2024 - Güncelleme: 15.04.2024 11:58 - Görüntülenme: 12