Kas

Okulumuz öğretmenlerinden Nihan Sivrikaya "Zorba Olma Arkadaş Ol" adlı eTwinning projesinde Rauf Orbay İlkokulu müdürü Ozan Dervişoğlunile birlikte kurucu ortak olarak yer almıştır. Öğretmenimize projesinde başarılar dileriz.

Kas

KÜÇÜKÇEKMECE KAYMAKAMI TURAN BEDİRHANOĞLU VE KÜÇÜKÇEKMECE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MURAT GÖZÜDOK OKULUMUZU ZİYARET ETTİLER. OKULUMUZUN BAZI BÖLÜMLERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDULAR. ZİYARETLERİNDEN DOLAYI KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

KÜÇÜKÇEKMECE KAYMAKAMLIĞI SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA VAKFI İLE HAYRİYE GÖK İLKOKULU İŞBİRLİĞİ İLE KANINA YÖNELİK ŞİDDET VE BAĞIMLILIK İLE MÜDACELE  KAPMASIDA UZMAN PSİKOLOG HELİN LAÇİN TARAFINDAN ANNE VE BABALARA YÖNELİK SEMİNERİMİZ OKULUMUZ ÇOK AMAÇLI SALONUNDA GEÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

Kas

Okulumuz sınıf öğretmenlerinde Nihan Sivrikaya BABAMLA KEYİFLİ ZAMANLAR adlı etwinning projesinde ortak olarak yer almaktadı. Öğretmenimizr çalışmasında başarılar dileriz

Eyl

Okulumuz rehberlik öğretmenleri Hamdiye Serter ve Ezgi Gültekin kendi sınıf düzeylerinde rehberlik çalışmalarına başladılar.

Psikolojik Sağlamlık Eğitimi ve

Salgın Hastalık Psikoeğitim Programı Rehber öğretmenlerimiz Hamdiye Serter ve Ezgi Gültekin tarafından hazırlanıp sunulmuştur.

Eyl

EĞİTİM KURUMLARINDA HİJYEN ŞARTLARININ GELİŞTİRİLMESİ VE ENFEKSİYONU ÖNLEME KONTROL KILAVUZU BİLGİLENDİRME SUNUMU OKULUMUZ REHBER ÖĞRETMENİ EZGİ GÜLTEKİN  TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR.

Haz

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MURAT GÖZÜDOK, İLÇE MİLLİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRÜ MURAT GÜNDÜZ'ÜN VE BİR DİLEĞİM VAR DERNEĞİ BAŞKANI ALPER TÜREDİ'NİN KATILIMLARI İLE OKULUMUZUN ÖZEL EĞİTİM SINIFI AÇILIŞI YAPILMIŞTIR. ÖĞRETMEN ASLI TEMİZEL ANISINA DÜZENLENEN  ÖZEL EĞİTİM SINIFIMIZ İÇİN AİLESİ, ARKADAŞLARI VE BİR DİLEĞİM VAR DERNEĞİ''NE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Haz

Okuluz öğretmenlerinden Nihan Sivrikaya eTwinning Projesi Resimlerle Masalim'in final ürünü olan e-kitap' ı bitirdi. Emeği geçen öğretmen ve ogrencilerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz öğretmenlerinden Nihan Sivrikaya küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Gözüdok'un da katıldığı Küçükçekmece eTwinning Eğitimleri Webinar'ında  projesinin sunumunu gerçekleştirdi.

Haz

Küçükçekmece etwinnig eğitimleri kapsamında okulumuz öğretmenlerinden Nihan Sivrikaya ortağı oldu projesinin tanıtımını yapacak.

May

Projemiz planlanan tarihte bitirilmiş olup sonuçları istenilen düzeyde olmuştur.

May

"DÜŞÜNÜYORUM ÜRETİYORUM FİKİRLERİMİ PAYLAŞIYORUM" projesi kurucuları Elif Süel ve Nihan Sivrikaya ile tüm ortak öğretmenlerin  katıldığı çevrimiçi toplantı yapılarak genel değerlendirmesi yapılmış ve bitirilmiştir. öğretmenimize kaliye etiketi başvurusnda başarılar diliyoruzç

May

Balıkesir İli ,Kepsut İlçesi'nde Balıkesir İl koordinatörü Ümit Yel tarafından düzenlenen etwining projeleri tanıtım webinarında ortaklarından biri de okulumuz öğretmeni Nihan Sivrikaya olan Resimlerle Kendi Masalımı Yazıyorum etwining projesi   Mahmudiye İlkokulu öğretmeni Arife Ayten Yılmaz  tarafından tanıtılmıştır.

May

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNDEN NİHAN SİVRİKAYA VE ÖĞRENCİLERİ Etwinning PROJESİ OLAN RESİMLERLE MASALIMIN MAYIS AYI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA İSTANBUL MASAL OKULU ÖĞRETMENLERİDEN MERVE LEBLEBİCİ'NİN KATILIMIYLA MASAL DİNLEME ETKİNLİĞİ YAPACAKLARDIR.