Nis

Tüm veli ve öğrencilerimizi 21.00-21.30 saatleri arasında kitap okumaya davet ediyoruz.

Nis

02 Nisan 2024 tarihinden itibaren okulumuz  sınıf öğretmenlerinden Nihan SİVRİKAYA sınıfı ile "Discovery Traveler-Exploring the World eTwinning (ESEP) Projesine"  ortak olarak çalışmalara başladılar.

Okulumuzda yaratıcı boyama atölyesi gerçekleştirildi l.

Ock

Dönem Sonu Sosyal Etkinlikler Faaliyet Planı" dahilinde ilçemizdeki tüm resmî ve özel okullarımızda, eş zamanlı olarak TEKNOFEST Yarışmaları hakkında bilgilendirme dersleri yapılmıştır. Öğrenciler bu dersler boyunca TEKNOFEST hakkında bilgi edinip aynı zamanda proje fikirleri ile yarışmaya katılım sağlamışlardır.

Eyl

İlç Emniyet Müdürlüğ yetkilileri tarafından velilerimize uyusturucu ile mücadele semineri verilecektir.

Haz

DAHA ÖNCE OKUL ÖNCESİ EĞİTİM ALMAYAN ÖĞRENCİLER İÇİN ÜCRETSİZ EĞİTİM YAPILACAKTIR.

Ara

Meraklı gözler ve minik bilim insanları iş başında projemiz. 4/C Sınıfı fen derslerini eğlenceli hale getiriyor. böylece eğlenerek öğreniyorlar.

May

Okulumuz öğrencilerii TASEV Meslek Lisesi'ne giderek ayakkabı üreti aşamalarını gördüle.Kendi ayakkabılarını tasarladılar.

May

Doğru bilgi hayat kurtarır. İkaz ve alarm işaretlerinin  anlamını  biliyor musunuz?

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Hayırsever  bir vatandaşımız sayesinde verilen oyuncaklarla tüm öğrencilerimiz çok mutlu oldu.

Mrt

2022 Afet Tatbikat Yılı" dolayısıyla, Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında tüm okullarda eş zamanlı tatbikat gerçekleştirildi.

Ock

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILININ 1. DÖNEMİNİ TAMAMLADIK. Ögrencilerine güzel bir tatil dileriz.

Ock

Valiligimiz tarafindan yapilan açıklama doğrultusunda 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı yarıyıl kapanış töreni 21 Ocak 2022 saat 09.15-09.30 arasında yapılacak, karneler ders içinde dağıtılacaktır. Sınıflarımız sıra ile 10' dan itibaren okuldan ayrılacaktır.

Salgın tedbirleri kapsamında karne dağıtımı esnasında bina içerisine veli kabulu olmayacaktır.

Ock

Uzun bir aradan sonra ilk okul gezimizi yaptı. Sorunsuz tamamlanan gezimizde emeği gecen öğretmenlerimize  teşekkür ederiz.

Ara